top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraElessar

Plány do blízkej budúcnosti

Pútnici,

prichádza čas, letných prázdnin a ja mám zopár nápadov, ktoré by mohli dopomôcť k celkovému zlepšeniu. Všetko to ide pre Vás a pre hru. Áno veľa plánujem, to je pravda, ale keďže sa blíži leto tak bude aj moja aktivita trošičku obmedzená (ale to zrejme nevadí). Avšak istotne čas bude na nasledujúce zmeny, ktoré sa prejavia v najbližších týždňoch, mali by sme však ísť priamo na to, čo plánujem.


- Nasledujúce dva mesiace príde prázdninový režim, ktorý bude pohodovejší a tým pádom aj voľnejší, čo to asi znamená pre Vás? Mnohí ešte váhate, či sa k nám pridáte. Chcete vedieť ako to funguje a máte obavy vypĺňať registráciu, s tým, že neviete čo čakať? Tak túto možnosť môžete očakávať v najbližšom čase. Každý aj s nevypracovanou registráciou sa budete môcť zapojiť do príbehu. Ako? Proste dáte svojej postave len meno a môžte si vyskúšať asi ako to u nás vyzerá a funguje. Viac informácii čoskoro a všetko sa dozviete v pravý čas.

- Nasledujúca zmena, ktorá príde určite o niečo neskôr, sa nebude týkať priamo stránok, ale skôr všeobecnej informovanosti. Možno ste sa zľakli hromady textu a nie každý má čas, alebo chuť sa mordovať s dlhšími pasážami. Nemusíte sa obávať, aj na toto je riešenie. V krátkom a zrozumiteľnom videonávode vysvetlím ako na textovú RPG.


-A už onedlho (teda keď sa to naučím robiť), sa môžno tešiť na vylepšenia mapy, aké to budú? Nechajte sa prekvapiť.

-Elessar

Prajem Vám všetkým pohodové leto...


11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ticho...

Dneska zmeny, zajtra zmeny a pozajtra nebodaj další zmeny...

Prichádza inovatívny, revolučný systém... Ako všetci dobre vieme, každé ráno deň čo deň chodíme do Mordoru a nazad a niektorý precestujú ozaj mnohé kilometre kým ta dojdu. Niektorí z nás sme odkázaní

Mordor volá

Drahý spolubojovníci, doniesli sa nám nepekné zvesti. Mordor oblieha naše rady a niet času nazvyš. Okey trochu prehnané. Ale originalita sa cení nie? A čo týmto tu myslím? Nie nebojte, nejdem vám príl

bottom of page