top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraElessar

Dneska zmeny, zajtra zmeny a pozajtra nebodaj další zmeny...

Prichádza inovatívny, revolučný systém... Ako všetci dobre vieme, každé ráno deň čo deň chodíme do Mordoru a nazad a niektorý precestujú ozaj mnohé kilometre kým ta dojdu. Niektorí z nás sme odkázaní na Wi-Fi free po rôznych autobusoch, vlakoch a tak. A naše stránky sa nejako nedajú skĺbiť s mobilom a fórum je proste pre chabé pripojenie nezvládateľný, to sa samosebou odráža aj na počtoch hráčov. Aby sme to zjednodušili... Hra plynulo prechádza na Discord kde už je pripravený server.

Na týchto stránkach sme trávili hodiny, najmä nad informáciami. A nebudeme zahadzovať našu krvopotnú drinu, stránky ostávajú plne funkčné. Informácie sa vždy zídu a profily budú fungovať cez stránky, len samotná hra bude pôsobiť cez Driscord.

-Elessar a Jordi (ktorý sa vrátil z Valinoru )

https://discordapp.com/channels/427552210961039372/498215480054513675

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ticho...

Mordor volá

Drahý spolubojovníci, doniesli sa nám nepekné zvesti. Mordor oblieha naše rady a niet času nazvyš. Okey trochu prehnané. Ale originalita sa cení nie? A čo týmto tu myslím? Nie nebojte, nejdem vám príl

1. Rok Strideru

Pred rokom 2.9.2017, bola vytvorená táto RPG. Za tú dobu sme mali jedno herné obdobie,jedno sťahovanie... Je toho veľa. Ale o to nejde, ide o jedno.

bottom of page